Super Sole indlægssåler

SuperSole er et behandlingssystem, der er udviklet af fysioterapeuter til behandling af fodrelaterede problemer.

Fodrelaterede problemer omfatter mange tilstande.  Dels en række tilstande, hvor såvel årsag samt symptomer er relateret til fødderne:

  1. Hyperpronation/platfodethed
  2. Hulfod
  3. Gigtpatienter
  4. Patienter med foddeformiteter
  5. Fodproblemer i forbindelse med diabetes

Dels en række tilstande, hvor symptomerne manifesterer sig i andre dele af kroppen, men hvor årsagen til problemet er relateret til fødderne.

  1. Nedsat balance
  2. Rygproblemer
  3. Nakkeproblemer
  4. Hælsmerter
  5. Knæsmerter

Fysioterapeuterne i Strandbygade er tilknyttet SuperSole netværket, og derfor uddannet i at undersøge og vurdere patienter med henblik på brug af indlægssåler samt er i stand til at fremstille indlæg, som afhjælper patientens problemer.

SuperSole-indlægget formes efter patientens fødder i den stående stilling. Fodens stilling korrigeres således at ankelleddet er i neutral stilling og alignment mellem hofte, knæ og fod sikrer at belastningen på leddende optimeres. Herved kan overbelastede led aflastes og symptomerne reduceres eller fjernes helt.

 

Indlægssålerne fås i flere tykkelser og kan tilpasses alle sko, fra de helt almindelige hverdagssko til idrætsudøverens krævende løbesko. Skulle det være nødvendigt kan sålen genopvarmes og omformes igen og igen.